Auerswald 2500 IP system telefon brugt

Ekskl moms.: 1.000,00 DKK

Beskrivelse

IP-systemelefon til den kræsne bruger.

Til et godt telefonanlæg hører naturligvis også en god systemtelefon. Auerswald COMfortel 2500 er systemtelefonen, der gør din arbejdsplads endnu mere effektiv. Telefonen er modulopbygget, funktionsrigtig og er PC-kompatibel, med indbygget USB-port. Fås I hvid, coboltblå og antrasit sort.

Ergonomisk tidløst design der med sine 15 funktionstaster som kan programmeres til f.eks. overvågning andre lokalnumre, ændring af ringe tonervog for eksempel til overvågning af lokalnumre, bylinier, dag/nat-stilling.

Eneste systemtelefon, der specielt kan tilpasses til både venstre- og højrehåndede medarbejdere.Modulart koncept – fleksibel placering, højre/venstre, af telefonrør og funktionstastemodul.

Stort kontrastrigt, nemt aflæseligt grafikdisplay, som med sin 3-farvet lys-signalering af status- og funktionstilstand. Separate headsetindgang hvilket betyder ingen udvendig omskifter er det nemt at skifte imellem headset og rør via defineret funktionstast. Hvilket gør denne telefon yderst velegnet til blandtandet en call-center løsning.

Power dialing – automatisk genopkald uden pauser.Direkte adgang til telefonanlæggets telefonbog med søgefunktion nummer-til-navn og visning i displayet af, hvilket af dine egne numre, der ringes til. Med sine forskellige ringemelodier (Nem fremstilling af egne ringemelodier), ikke kun pr. direkte DDI-nummer og eksternt MSN-nummer, men også pr. dør- telefonbogs- og VIPnummer er tilefon pasningenen leg med en COMfortel 2500 telefon.

Auerswald COMfortel 2500 er PC-kompatibel (Win-Linux-Mac). Med COMfortel 2500 behøver du ikke et ISDN-modem for at komme på internet.