IP telefoni

V-Data tilbyder hosted IP telefoni med ONE-connect og IP Sip trunks til telefoncentraler i samarbejde med UNI-tel.

Ingen bindingsperiode. Billig telefoni

hwuxl39s

Optimal dækning – kort og godt. Ingen bindingsperiode, billige telefoni. One-connect er en komplet løsningr, som kombinerer IP-telefoni og mobiltelefoni i en samlet løsning. One-connect gør op med gamle vaner og åbner for nye muligheder.. For nu er det slut med at tænke mobiltelefoni, fastnet og omstilling som separate produkter. One-connect samler din kommunikation under ét. Uden binding. Hvad omfatter One-connect? Mobiltelefoni, ip-telefoni og omstilling er alt sammen en del af One-Connect. Det samme gælder de services, som du og din virksomhed har brug for. Du får din fulde frihed til at sammensætte løsningen og få den ideelle kommunikationsplatform.

 

Interaktivt dashboard

Alle elementer i One-Connect dashboardet er gjort interaktive, og brugerne får adgang til en række muligheder,
der kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker. Med One-Connect dashboardet er der nedenstående muligheder:

  • Omstil kald til interne og eksterne kontaktpersoner.
  • Valgfri omstillingsmetode – præsenteret eller direkte.
  • Smart og hurtig fremsøgning af brugere, der ikke vises på dashboardet.
  • Hurtig og effektiv betjening af omstillingsfunktioner via hotkeys.
  • Enkel mulighed for at etablere kald til interne og eksterne numre.
  • Oversigt over de telefonnumre, der venter i køer.

Mulighed for at trække ventende kald direkte fra køer

One-Connect app

Ingen begrænsninger
Vi ved, hvor vigtigt det er at have det fulde overblik – uanset om man er på farten eller tager en hjemmearbejdsdag. Derfor har vi udviklet en app, der bringer mange af funktionerne fra One-Connect helt ud på virksomhedens mobiltelefoner. Alle ændringer i One-Connect synkroniseres med det samme til telefonen og omvendt.

Ingen omkostninger
One-Connect app’en er gratis at hente og kræver ikke særlige abonnementer eller dyre licenser. Vi ser mobiltelefonen som en naturlig platform for One-Connect og sikrer derfor størst mulig værdi af virksomhedens samlede telefoniløsning ved også at tilbyde fuld integration direkte på virksomhedens mobiltelefoner.

Fordelen
Den åbenlyse fordel i at have adgang til alle funktioner direkte i app’en er, at det sparer tid og unødige udfordringer. Hver bruger har adgang til en række funktioner, der letter administrationen fra centralt hold, og hver enkelt mobiltelefon i virksomheden bliver en aktiv del af virksomhedens samlede telefoniløsning. Slut med tung administration og ufleksible ændringsbehov, hver gang en medarbejder er på farten eller skifter fra at være på arbejde til hjemme i privaten.

 

 

Hvad er fordelen ved One-connect? Du får én løsning til det hele. Tingene hænger naturligt sammen, så det er dig og din forretning, der bestemmer. Du integrerer hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser ét sted og oplever et nyt niveau af ukompliceret og moderne kommunikation.

Priser IP telefoni Internationale priser

V-Data ApS har stor erfaring med telefoni og kunde tilpasset løsninger.

Kontakt V-Data