Plantronic CS 540 brugt

Ekskl moms.: 1.000,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

ul>

 • Letteste DECT-trådløse headset på markedet
  • Alsidigt headset med tre komfortable bæremåder
  • DECT Security-certificering
  • Selvjusterende strømsystem leverer længere standby- og taletider
  • Skift mellem narrowband og wideband
  • Forbedret DSP (Digital Signal Processing)
  • Konferencekald med op til tre ekstra headset
  • Elegant magnetisk headset docking
  • Op til 7 timers taletidAnbefales til
  CS540 er ideelt til dig, der arbejder i travle og hektiske åbne kontorlandskaber, og som har behov for enestående lydkvalitet og overlegen komfort.DECT Security – sikkerhedscertificering til CS500-serien
  CS500-serien opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og har derfor fået certificeringen “DECT Security” fra DECT Forum. DECT Forum er en industrigruppe, der fokuserer på at udvikle og forbedre trådløs DECT-teknologi. Vved at inkorporere de seneste anbefalinger inden for sikkerhed fra DECT Forum er Plantronics fortsat ledende inden for headsetteknologi med fokus på funktionalitet og sikkerhed.
 •  

  Strømlinet design
  CS540 er designet til at give overlegen komfort og har op til 120 meter trådløs rækkevidde, så du frit kan gå rundt og multitaske. Det konvertible headset vejer kun 21 gram og er derved markedets letteste DECT-headset.

  CS540 har tre bæreløsninger, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst:
  – Over øret – diskret og elegant.
  – Over hovedet – for øget stabilitet.
  – Bag nakken – ultra diskret uden at stabiliteten mindskes (nakkebøjle sælges separat).

  CS540 har en magnetisk docking, som sikrer dig, at headsettet altid sættes korrekt i laderen, og at headsettet bliver ladet op til næste gang, det skal bruges.
  Statusindikator
  På fronten af basen, kan du altid se status på opkald, strøm, og om dit headset er opladet.

  Enestående lydkvalitet
  CS540 understøtter avanceret wideband-lyd med CAT-iq-teknologi, har forbedret Digital Signal Processing (DSP) og en lang række andre avancerede lydfunktioner der giver krystalklare samtaler og mere naturligt klingende stemme. Du har mulighed for at skifte mellem narrowband-lyd for at maksimere batteriets levetid eller wideband for mere, professionel lyd og tydeligere samtaler. CS500-serien har ligeledes et energibesparende, selvjusterende strømsystem, der bruger strømmen mere effektivt, og leverer længere standby- og taletider. Du har også mulighed for at skifte batteriet ud på CS540.

  Konferencekald
  Plantronics CS540 giver dig mulighed for at tage kolleger med på et opkald ved at parre yderligere op til tre CS500- eller Savi-headset til basen, blot ved at sætte disse headsets i laderen. Efter opkaldet kan du fortsætte samtalen med dine kolleger, og forbindelsen til de øvrige headsets vil først blive afbrudt når du sætter dit headset tilbage i basen.

  Autobesvarelse og afslutning af opkald
  Med funktionen autosvar, kan du besvare og afslutte opkald ved blot at tage headsettet ud af eller sætte det tilbage i basen.

  & månders garanti