Auerswald 1100 System telefon -brugt

Ekskl moms.: 500,00 DKK

Beskrivelse

ISDN-systemelefon til den daglige bruger som ønsker god funktionalitet.

Til et godt telefonanlæg hører naturligvis også en god systemtelefon. Auerswald COMfortel 1100 er systemtelefonen, der gør din arbejdsplads endnu mere effektiv. Telefonen er modulopbygget, funktionsrigtig og er PC-kompatibel, med indbygget USB-port. Fås I hvid, coboltblå og antrasit sort.

Eneste systemtelefon, der specielt kan tilpasses til både venstre- og højrehåndede medarbejdere.Modulært koncept – fleksibel placering, højre/venstre, af telefonrør og funktionstastemodul.

Stort kontrastrigt, nemt aflæseligt grafikdisplay med 3-farvet lys-signalering af status- og funktionstilstand. Separat headsetindgang hvilket betyder ingen udvendig omskifter og at det er nemt at skifte imellem headset og rør via defineret funktionstast. Det gør denne telefon yderst velegnet til blandt andet en call-center løsning.

Power dialing – automatisk genopkald uden pauser. Direkte adgang til telefonanlæggets telefonbog med søgefunktion nummer-til-navn og visning i displayet af, hvilket af dine egne numre, der ringes til. Med sine forskellige ringemelodier (Nem fremstilling af egne ringemelodier), ikke kun pr. direkte DDI-nummer og eksternt MSN-nummer, men også pr. dør- telefonbogs- og VIPnummer er telefon pasningen en leg med en COMfortel 1100 telefon.

Auerswald COMfortel 1100 er PC-kompatibel (Win-Linux-Mac). Med COMfortel 1100 behøver du ikke et ISDN-modem for at komme på internet. COMfortel 1100 giver sammen med det medfølgende software RVS-COM, samme funktioner som et ISDN-kort med internet-adgang, hurtig dataoverførsel, telefonsvarerfunktion og fax.

Brugt med 6 månders garanti