EncorePro HW720, duo

Ekskl moms.: 1.399,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

 • Det ultimative headset til brug dagen lang
  • Duo-ledningsheadset til PC, bordtelefon og mobil
  • Mikrofonarm kan forlænges
  • Krystalklar wideband-lyd
  • Støjreducerende mikrofon
  • Diskret og ultralet
  • Ekstra bløde ørepuder i kunstlæder
  • Quick Disconnect-funktion giver større fleksibilitet
  • 3 års garantiAnbefales til
  Plantronics EncorePro 720 er en del af den nye EncorePro-serie. Headsettet er det ultimative headset til dig, der taler i telefon dagen lang og arbejder i et travlt og støjende kontormiljø – måske som kundeservicemedarbejder. For at opfylde de stadigt stigende forventninger til god kundeservice, har du behov for et headset, der både har sublim lyd og er komfortabelt at have på.

  EncorePro 720 er et duoheadset og anbefales til dig, der ønsker at lukke forstyrrende baggrundsstøj ude, så du bedre kan koncentrere dig om din telefonsamtale.

  Lydkvalitet
  Med et EncorePro 720 er lydkvaliteten helt i top. Headsettet har wideband-lyd, der giver både klarere og mere nuancerede samtaler samt SoundGuard-teknolog, der beskytter brugeren imod pludseligt opståede høje lyde.

  Mikrofonen reducerer forstyrrende baggrundsstøj, og mikrofonarmen kan forlænges efter behov, hvilket er med til at forbedre kvaliteten af samtalen.

  Design og komfort
  EncorePro 720 har et et unikt og diskret design men er samtidigt solidt og holdbart. Headsettet er ultralet, har bløde ørepuder i kunstlæder og er behageligt at have på – hele dagen.

  Headsettet kan justeres i syv forskellige vinkler og kan dermed tilpasses præcist til den enkelte bruger. Mikrofonen er designet til at sidde præcis rigtigt for at få den optimale lyd.

  Quick Disconnect
  Med Quick Disconnect-funktionen kan du gå væk fra din telefon eller PC uden at tage dit headset af først. EncorePro 720 giver dig også mange tilslutningsmuligheder.

  Tilslutningsmuligheder
  EncorePro 720 giver dig mange tilslutningsmuligheder. Du kan tilslutte det både til PC, bordtelefon, mobiltelefon.

  Tilslutning til PC
  Du kan tilslutte dit EncorePro 720 direkte til din PC med et USB-tilslutningskabel (skal købes separat).

  Tilslutning til bordtelefon
  Du kan tilslutte dit EncorePro 720 til din bordtelefon via et tilslutningskabel (skal købes separat).

  Tilslutning til mobiltelefon
  Du kan tilslutte dit EncorePro 720 til din mobiltelefon via et 3,5 mm Jackstik (skal købes separat).

  Få det optimale ud af dit EncorePro-headset
  For at sikre at du får den bedst mulige lydoplevelse, anbefaler vi, at du bruger dit EncorePro 720 sammen med en af Plantronics lydprocessorer DA70 eller DA80. Med indbygget DSP (Digital Signal Processing) og teknologier, der beskytter mod uventede høje lyde, vil dine telefonsamtaler altid være krystalklare.