Plantronic SupraPlus Wideband Duo HW261N

Ekskl moms.: 895,00 DKK

Beskrivelse

• HD Voice giver knivskarp lydkvalitet
• Store skum ørepuder og specialdesignet hovebøjle sikrer komfort hele dagen.
• Pænt og holdbart design
• Den bøjelige mikrofonarm sikrer en optimal indstilling af mikrofonen.
• TCO-godkendt

Dette duo ledningsheadset har HD Voice.

Fleksibel anvendelse
Headsettet kan anvendes på alle typer telefoner, dog er det kun på IP-telefoner, at du får det fulde udbytte af HD Voice-teknologien.

Hvis du køber en DA45-USB adapter (tilbehør), kan du også anvende headsettet på din softphone, og ved tryk på en enkelt knap både besvare/afslutte et opkald, mute og justere volumen, uden at skulle gå ind i din softphone, hvilket er specielt smart, hvis din PC er på pauseskærm. Dette muliggøres af PerSonoCall software, som følger med, ved køb af DA45.

Komfort hele dagen
SupraPlus-serien bliver brugt i kundeservicecentre verden over på grund af den store komfort og holdbarhed. Du får et letvægtsheadset med en specialdesignet hovedbøjle, som hviler let og naturligt på hovedet og derfor er behageligt at have på hele dagen.

Desuden er headsettet udført i et stilfuldt og robust design, som er exceptionelt holdbart.

HD Voice
Dette headset har HD Voice (Wideband teknologi), som har stor betydning for kvaliteten af samtalen, da flere nuancer og intonationer i den menneskelige stemme, høres som de bliver sagt. Modsat standardtelefoni, hvor det kan være vanskeligt at høre forskel på f.eks. ”s” og ”f”. Med HD Voice høres tale mere, som den talende ønsker det, og du hører mere dybde i personens ord. Altså knivskarp lydkvalitet og ikke flere misforståelser. Læs mere i folderen ”Forstå HD Voice”.

Headsettet er TCO-certificeret
Det betyder, at produktet er udviklet og produceret efter nogle af de strengeste krav i forhold til ydeevne og miljø. Dette produkt er godkendt af og har den internationalt anderkendte TCO-certificering. Læs mere om TCO i afsnittet “Om Plantronics”.