Blackwire C720

Ekskl moms.: 995,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

 • Professionelt lednings- og trådløst headset til opkald på PC, mobiltelefon og tablet
  • Smart Sensor™-teknologi forenkler håndfri opkald
  • Automatisk justering af lydindstilling mellem opkald og musikafspilning
  • PC-Wideband-lyd giver PC-telefoni i høj kvalitet
  • SoundGuard® teknologi beskytter mod pludselige opståede høje lyde
  • Smart Call Transfer sender automatisk lyden fra mobiltelefonen til headsettet
  • Voice alerts oplyser dig om taletid, volumen mv.
  • Lys på ørepuderne viser dine kolleger, at du taler
  • Stream musik, podcasts, GPS og meget mere
  • Bluetooth version 3.0Anbefales til
  Plantronics banebrydende Blackwire C720 er perfekt til dig, der benytter PC og mobiltelefon til kommunikation både på og udenfor kontoret og som er vant til at kommunikere via multimedier og webkonferencer. Headsettet kan nemlig bruges til både PC, mobiltelefon eller tablet. Med Smart Sensor-teknologien er brugervenligheden helt i top, da man kan besvare et opkald ved blot at tage headsettet på.

  Blackwire C720 (duo) med Hi-Fi stereo har du mulighed for at lukke forstyrrende baggrundsstøj ude.

  Det ultimative UC-headset
  Du behøver ikke længere vælge mellem et trådløst headset og et ledningsheadset. Nu kan du få det hele i ét headset!

  Blackwire C720 har den fulde fleksibilitet og leveres med en aftagelig usb-ledning til PC’en, så du nemt kan bevæge dig rundt uden af skulle tage headsettet af. Ønsker du at bruge headsettet til din mobiltelefon, kan du – ved at frakoble usb-ledningen – bruge Bluetooth-funktionen til at tage mobilopkald, også når du er på farten.

  Lydkvalitet i top
  Blackwire C720 har en fantastisk lydkvalitet. Headsettet har Digital Signal Processing (DSP) som giver mere naturligt klingende stemmer, og indbygget PC-Wideband-lyd med støjreducerende mikrofoner giver klar og tydelig tale. SoundGuard®-teknologier forhindrer støjniveauet i at stige over 118 dBA samt beskytter mod pludselige opståede høje lyde. Med integreret A2DP kan du streame musik og film (medielyd) fra din PC, mobil eller tablet. En dynamisk Equalizer-funktion optimerer lydkvaliteten på din stemme, når du taler og justerer automatisk lydindstillingerne mellem opkald og musikafspilning, så du altid har et perfekt lydniveau, både når du taler og hører musik.

  Brugervenlighed og komfort
  Det er hurtigt og nemt at besvare opkald med Blackwire C720. Headsettet har indbygget Smart Sensor teknologi, som gør det muligt at besvare et opkald ved blot at tage headsettet på. Hvis du lytter til medie lyd som f.eks. musik vil lyden automatisk pause når du tager headsettet af.

  Ønsker du at skifte mellem headset og mobiltelefon under en samtale, tager du blot headsettet på eller af. Headsettet har også en låse funktion som låser for udgående opkald på mobilen når du ikke har headsettet på. Dette sikre at du undgår at få lavet tilfældige opkald.

  Blackwire C720 har intuitive kontroltaster på ledningen så du nemt kan besvare og afslutte opkald, skrue op og ned for lyden samt sætte headsettet på lydløs.

  Voice alerts giver status på forbindelse, volumen og om headsettet er på lydløs eller ej, og lys på ørepuden viser dine kolleger, at du taler.

  Headsettet har med ultrabløde kunstlæder-ørepuder og let hovedbøjle en god pasform, som sikrer komfort hele dagen. Herudover er headsettet nemt at folde sammen og transportere, da det kan lægges i det medfølgende opbevaringsetui, som nemt kan være i computertasken.

  Tale- og standbytid
  Ved brug af Bluetooth-funktionen kan du tale helt op til 10 timer eller lytte til musik i op til 6 timer før opladning påkræves, eller du kan have headsettet på standby i op til 10 dage.

  Unified Communications
  Headsettet er optimeret til Unified Communications. Blackwire C720 anbefales til Unified Communications-applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens. Benytter du Microsoft® Lync™ eller Microsoft® Office Communicator, anbefaler vi, at du køber Blackwire C710-M, som er udviklet til netop Microsoft. Læs mere her.

  Plantronics Hub
  Opnå følgende fordele med Plantronics Hub:
  – Styring af opkald med forskellige softphones.
  – Batteriindikator på PC.
  – Automatisk opdatering af din tilgængelighedsstatus* til “optaget”, når du har et opkald på PC og mobiltelefon*.
  – Adgang til firmware-opdateringer, når de er tilgængelige.

  *Hvis du benytter Microsoft Lync 2013, er det nødvendigt at installere Plantronics Aware for Lync 2013..

  Du kan læse mere om Plantronics Hub’s funktioner og downloade programmet her.

  Hvad ligger i opbevaringsetuiet?
  Headset, USB-kabel til mikro USB og brugervejledning.