Plantroics Savi® W740/A, konvertibelt, DECT

Ekskl moms.: 2.295,00 DKK

Varenummer (SKU): 83542-12 Kategorier: , ,

Beskrivelse

• Letteste DECT-trådløse headset på markedet
• Elegant magnetisk headset docking
• Alsidigt headset med tre komfortable bæremåder
• Konferenceopkald med tre ekstra headsets gennem flere opkald
• Synkroniseret UC-tilstedeværelse ved et opkald på PC, mobil og fastnettelefon
• Avanceret wideband-lyd
• Hot-swap batteri for ubegrænset taletid. Ekstra batteri sælges separat
• Trådløs frekvens: DECT, rækkevidde op til 120 meter mellem headsettet og basen
• Bluetooth® v2.1-forbindelse mellem mobiltelefonen og base
• DECT Security-certificering

Savi W740 – trådløst, intelligent og smart!

Anbefales til
Savi W740 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet.

DECT Security – sikkerhedscertificering til Savi 700-serien
Savi 700-serien opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og har derfor fået certificeringen “DECT Security” fra DECT Forum. DECT Forum er en industrigruppe, der fokuserer på at udvikle og forbedre trådløs DECT-teknologi. Ved at inkorporere de seneste anbefalinger inden for sikkerhed fra DECT Forum er Plantronics fortsat ledende inden for headsetteknologi med fokus på funktionalitet og sikkerhed.

Overlegen opkaldsstyring
Med Plantronics Savi W740 kan du nu styre PC, mobil og fastnettelefon med det mest intelligente trådløse headset-system på markedet. Med 3-vejs opkaldsstyring, kan du nemt styre og skifte mellem, PC, fastnettelefon, og nu også mobilopkald med ét enkelt trådløst headset. Headsettet router automatisk mobilopkald, alt efter hvilken enhed du tager kaldet på – headsettet eller mobilen.

Konferencemuligheder
Med Plantronics velkendte 3-vejs opkaldsstyring, kan du sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet. Det er ligeledes også muligt at parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.

Førsteklasses teknologi
Savi W700-serien har den nyeste teknologi, som gør at headsettet har en enestående lydkvalitet. Den forbedret Digital Signal Procssing (DSP), giver en naturligt lydende klarhed i samtalen, og headsettet understøtters af avanceret wideband lyd ved hjælp af CAT-iq-teknologi, samt Voice-dedikeret DECT™-teknologi eliminerer Wi-Fi-interferens. Savi® 740 har ligeledes energibesparende adaptive strøm-system, der konstant optimerer rækkevidde og taletid, og giver op til 120 meters rækkevidde og op til 7 timers taletid på en opladning.

Det letteste headset
Savi W740 er med sine 21 gram markedets letteste trådløse kontor headset. Det kan bæres på tre forskellige måder – alt efter dine præferencer, og giver derved den bedste komfort. Headsettet har op til 120 meter trådløs rækkevidde, så du frit kan gå rundt og multitaske. Med den nye magnetiske funktion sikrer du dig altid at headsettet sættes korrekt i laderen, og at headsettet bliver ladet op til næste gang det skal bruges. Savi W740 er let, smart og behageligt at have på gennem en hel arbejdsdag.

Ubegrænset taletid
Savi W740 giver mulighed for hot swap af batteriet (ekstra batteri sælges separat). Batteri tiden er op til 7 timer, og skulle du få behov for at skifte batteri, kan dette rent faktisk gøres midt i et opkald, og derved tilsikres en fortsat god lydkvalitet, og ingen begrænsninger i længden eller antallet af samtaler.

Unified Communications
Headsettet er optimeret til Unified Communications. Savi W740 anbefales til Unified Communications-applikationer Microsoft® Lync™ eller Microsoft® Office Communicator Benytter du andre Unified Communications-applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens anbefaler vi, at du køber Savi W740 MOC. Læs mere her.

Plantronics Hub
Opnå følgende fordele med Plantronics Hub:
– Styring af opkald med forskellige softphones.
– Batteriindikator på PC.
– Automatisk opdatering af din tilgængelighedsstatus* til “optaget”, når du har et opkald på PC og mobiltelefon*.
– Adgang til firmware-opdateringer, når de er tilgængelige.

*Hvis du benytter Microsoft Lync 2013, er det nødvendigt at installere Plantronics Aware for Lync 2013..

Du kan læse mere om Plantronics Hub’s funktioner og downloade programmet her.

Hvad ligger i æsken?
Headset, strømforsyning til basen, tilslutningskabel til telefon, usb-kabel og brugervejledning.