Jabra Pro 920 Mono

Ekskl moms.: 1.295,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Jabra pro 920 Mono Professionelt, let og prisbilligt

Trådløs headset serie på Entry-level
Højt niveau af brugervenlighed – let i anvendelse
Hurtigt udbytte af investeringen
Høj lydkvalitet og til 1 øre
Nemt at udrulle
Mono headband for bordtelefon

Jabra PRO™ 900 serieen er den lette, pålidelige og prisvenlige vej til trådløs kommunikation. Det er en professionel entry-level headset serie, som indeholder alle de essentielle trådløse-funktioner til en attraktiv pris.

Serien indeholder nu også en model til 2 ører bordtelefoner og én model til Unified Communications og PC-baseret telefoni.

Højere produktivitet og øget komfort Jabra PRO 900 headset gør det muligt for brugerne at forlade deres skrivebord for at maksimere deres effektivitet, mens de taler i telefon. Brugerne vil kunne bevæge sig op til 120 m væk fra deres skrivebord mens de taler.
Ægte Jabra kvalitetslyd Jabra PRO 900 headset tilbyder god lydkvalitet via bl.a. Jabra SafeTone™, som beskytter brugernes hørelse. Støjdæmpende mikrofoner lukker uønsket bagrrundsstøj ude og øger bruger- og modtager oplevelsen.
Nemt at udrulle. Nemt at bruge Jabra PRO 900 headset er nemme at udrulle, da de er optimeret til alle førende bordtelefon-systemer og Unified Communications platforme. Opkaldsknapperne er designet til at gøre det let og intuitivt for brugerne at benytte funktionerne.