Plantronics Savi W710 Dect

Ekskl moms.: 2.295,00 DKK

Beskrivelse

• Op til 13 timers taletid på en enkelt opladning
• 3-vejs opkaldsstyring
• Konferenceopkald med tre ekstra headset gennem flere opkald
• Synkroniseret UC-tilstedeværelse ved et opkald på PC, mobil og fastnettelefon
• Soundguard® DIGITAL™ beskytter mod pludseligt opståede høje lyde
• Avanceret wideband-lyd
• Trådløs frekvens: DECT, op rækkevidde til 120 meter mellem headsettet og basen
• Bluetooth® v2.1-forbindelse mellem mobiltelefonen og base
• DECT Security-certificering

Savi W710 – trådløst, intelligent og smart!

Anbefales til
Savi W710 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet. Savi W710 er også særdeles velegnet til call center-medarbejdere.

DECT Security – sikkerhedscertificering til Savi 700-serien
Savi 700-serien opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og har derfor fået certificeringen “DECT Security” fra DECT Forum. DECT Forum er en industrigruppe, der fokuserer på at udvikle og forbedre trådløs DECT-teknologi. Ved at inkorporere de seneste anbefalinger inden for sikkerhed fra DECT Forum er Plantronics fortsat ledende inden for headsetteknologi med fokus på funktionalitet og sikkerhed.

Overlegen opkaldsstyring
Med Plantronics Savi W710 kan du nu styre PC, mobil og fastnettelefon med det mest intelligente trådløse headset-system på markedet. Med 3-vejs opkaldsstyring, kan du nemt styre og skifte mellem PC, fastnettelefon, og nu også mobilopkald med ét enkelt trådløst headset. Headsettet router automatisk mobilopkald, alt efter hvad enhed du tager kaldet på – headsettet eller mobilen.

Konferencemuligheder
Med Plantronics velkendte 3-vejs opkaldsstyring, kan du sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet. Det er ligeledes også muligt at parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.

Førsteklasses teknologi
Savi W710 har den nyeste teknologi, som gør at headsettet har en enestående lydkvalitet. Den forbedrede Digital Signal Processing (DSP), giver en naturligt lydende klarhed i samtalen, og headsettet understøtters af avanceret wideband lyd ved hjælp af CAT-iq-teknologi, samt Voice-dedikeret DECT™-teknologi eliminerer Wi-Fi-interferens.

Savi W710 har ligeledes energibesparende adaptive strøm-system, der konstant optimerer rækkevidde og taletid, og giver op til 120 meters rækkevidde og op til 13 timers taletid på en opladning.

Savi W710 har også Soundguard® DIGITAL™, som beskytter mod pludselige høje lydniveauer og forhindrer gennemsnitligt støjniveau overskrider 85dBA.

Unified Communications
Headsettet er optimeret til Unified Communications. Savi® 710 anbefales til Unified Communications-applikationer Microsoft® Lync™ eller Microsoft® Office Communicator Benytter du andre Unified Communications applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens anbefaler vi, at du køber Savi W710-M. Læs mere her.

Plantronics Hub
Opnå følgende fordele med Plantronics Hub:
– Styring af opkald med forskellige softphones.
– Batteriindikator på PC.
– Automatisk opdatering af din tilgængelighedsstatus* til “optaget”, når du har et opkald på PC og mobiltelefon*.
– Adgang til firmware-opdateringer, når de er tilgængelige.

*Hvis du benytter Microsoft Lync 2013, er det nødvendigt at installere Plantronics Aware for Lync 2013..

Du kan læse mere om Plantronics Hub’s funktioner og downloade programmet her.

Hvad ligger i æsken?
Headset, strømforsyning til basen, tilslutningskabel til telefon, usb-kabel og brugervejledning.