Plantroics Voyager Focus UC, B825

Ekskl moms.: 1.895,00 DKK

Beskrivelse

• Brugervenligt og komfortabelt trådløst stereoheadset
• Kan bruges til PC, mobil/tablet og smartwatch
• Banebrydende aktiv støjreducering (ANC)
• Fantastisk lyd – i begge ender af opkaldet
• Voice alert advarer dig, hvis du taler, mens mute er aktiveret
• Smart Sensor-teknologi forenkler håndfri opkald
• Mikrofonarm kan bæres på begge sider
• Voice alerts informerer om hvem, der ringer, taletid, m.m.
• Nemt at tage med på farten
• Bluetooth-version 4.1
Anbefales til
Voyager Focus UC anbefales til dig, der arbejder i åbne kontorer eller andre støjende omgivelser, og som ofte deltager i konferencekald. Du har brug for et headset til dine mobil- og PC-kald samt til multimedia – et headset, der reducerer baggrundsstøj og hjælper dig med at fokusere på dit arbejde og ikke på al kaosset omkring dig.

Du kan bruge Voyager Focus UC til din PC, mobiltelefon, tablet eller dit smartwatch.

Uovertruffen lydkvalitet – i begge ender af opkaldet
Voyager Focus UC har aktiv støjreducering (ANC), som reducerer baggrundsstøj. Slår du ANC til, lukker du verden ude og kan fokusere 100% på dit kald eller dit arbejde.

Voyager Focus UC leverer dyb hi-fi stereolyd i høj kvalitet, så du nemt kan fordybe dig i din musik eller dit opkald. Ønsker du at høre hvad, der sker omkring dig, er det ikke noget problem – Voyager Focus UC har nemlig OpenMic-teknologi, som “åbner op” for verden omkring dig.
Med Voyager Focus UC får du en fantastisk lyd. Headsettet har tre mikrofoner med forstærket støjreducering og Digital Signal Processing (DSP), så din stemme høres tydeligt og har en naturlig klang. Herudover har Voyager Focus UC SoundGuard Digital, som beskytter mod lyde over 118dBA, og som udligner pludselige høje lyde.

Bruger du headsettet til sammen med din PC får du wideband-lyd i høj kvalitet.

Voyager Focus UC har HD Voice (Wideband-teknologi), som har stor betydning for kvaliteten af samtalen, da flere nuancer og intonationer i den menneskelige stemme høres som de bliver sagt.

Intuitivt og brugervenligt
Voyager Focus UC har intuitive knapper til at besvare og afslutte opkald, styre volumen samt spole frem og tilbage, når du hører musik. De bløde ørepuder er forsynet med en online indikator, som lyser, når du taler og dermed viser dine kolleger, at du er optaget.

Med Plantronics Smart Sensor-teknologi kan du besvare opkald ved blot at tage dit headset på. Lytter du til musik, podcast eller anden lyd, vil Voyager Focus UC automatisk sætte din musik på pause, hvis der kommer et opkald, eller hvis du tager headsettet af. Tager du headsettet på igen, forsætter streamingen.

Headsettets mikrofonarm kan bæres på begge sider og bevarer højre/venstre-stereo og placeringen af lyd/track-knapper. Med Smart Sensor-teknologien ved headsettet, om du bærer mikrofonarmen på højre eller venstre side. Det betyder, at “volumen op” altid vil være forrest og “volumen ned” altid vil være bagerst på knappen. Ligeledes vil “track frem” altid være forrest og “track tilbage” bagerst på knappen.

Voyager Focus UC har en trådløs rækkevidde på op til 45 meter fra din PC, så du kan besvare opkald og tale i telefon, selvom du ikke sidder ved din plads.

Klasse 1 mini-USB-adapteren leverer wideband-lyd og viser forbindelses- og mute-status.

Få besked om hvem der ringer og besvar opkald – håndfrit
Voyager Focus UC fortæller dig, hvem der ringer, hvis den der ringer er i din telefonbog, og hvis mobiltelefonen supporteres af PBAP. Når opkald skal besvares, kan du blot sige ”answer” for at tage opkaldet eller ”ignore” for at afvise et opkald. Du behøver ikke trykke på tasterne men kan blot aktivere telefonen med din stemme.

Taletid og batteriniveau
Du kan tale i op til 12 timer uafbrudt (op til 10 timer, hvis ANC er tændt), eller du kan lytte i op til 15 timer (op til 12 timer, hvis ANC er tændt), før opladning påkræves.

Voyager Focus UC lades nemt op i den elegante bordlader, eller hvis du skal på farten med det medfølgende USB-ladekabel.

Mute-funktioner
Voyager Focus UC har en dedikeret mute-knap, så du nemt kan sætte headsettet på mute.

Voice alert fortæller dig om mute er aktiveret eller deaktiveret. Mute-status vises også på USB-adapteren samt på PC’en.

Mute alert advarer dig, når du forsøger at tale, imens headsettet er på mute.

Mute aktiveres automatisk, når du tager headsettet af og deaktiveres, når du tager det på igen.

Komfort og holdbarhed
Voyager Focus UC har ørepuder i memory-skum (som former sig efter dine ører) med kunstlæder rundt om samt en blød, holdbar hovedbøjle, der giver et komfortabelt og sikker pasform. Headsettet er nemt at tage med på farten, da det kan foldes faldt og transporteres i det medfølgende etui.

Unified Communications
Voyager Focus UC er optimeret til Unified Communications. Voyager Focus UC B825 anbefales til Unified Communications-applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens. Benytter du Microsoft® Lync™ eller Microsoft® Office Communicator, anbefaler vi, at du køber Voyager Focus UC B825-M, som er udviklet til netop Microsoft. Læs mere her.

Plantronics Hub
Du opnår følgende fordele med Plantronics Hub:
– Styring af opkald med forskellige softphones.
– Batteriindikator på PC.
– Automatisk opdatering af din tilgængelighedsstatus* til “optaget”, når du har et opkald på PC og mobiltelefon*.
– Adgang til firmware-opdateringer, når de er tilgængelige.

*Hvis du benytter Microsoft Lync 2013, er det nødvendigt at installere Plantronics Aware for Lync 2013..

Du kan læse mere om Plantronics Hub’s funktioner og downloade programmet her.
Gratis Plantronics app
Du kan downloade den gratis Plantronics app ”Hub”, der giver mulighed for at ændre headsettets indstillinger via din smartphone.

Hvad ligger i æsken?
Headset, bordlader, USB-adapter, USB-ladekabel, transportetui og Quick guide. Ønsker du at downloade en brugervejledning, kan du gøre det her på siden.