EncorePro HW510 Mono

Ekskl moms.: 795,00 DKK

Beskrivelse

Plantronics EncorePro HW510, mono

• Mono-ledningsheadset til PC, bordtelefon og mobil
• Nyt lækkert design
• Krystalklar wideband-lyd
• SoundGuard-teknologi beskytter imod høje lyde
• Nyeste støjreducerende teknologi
• Nem intuitiv indstilling af mikrofonen
• Større holdbarhed
• Ekstra blød ørepude giver maksimal komfort
• Quick Disconnect-funktion giver større fleksibilitet

Anbefales til
Plantronics EncorePro 510 er en del af den nye EncorePro-serie. Headsettet er ideelt til kundeservicemedarbejdere eller andre personer, der taler meget i telefon, og som arbejder i travle og støjende kontormiljøer.

Med headsettets høje lydkvalitet samt maksimale komfort og holdbarhed, er du sikret en optimal lydoplevelse hele dagen.

EncorePro 510 er et monoheadset og anbefales derfor til dig, der ønsker at følge med i, hvad der sker omkring dig.

Lydkvalitet Med et EncorePro 510 er lydkvaliteten helt i top. Headsettet har wideband-lyd, der giver både klarere og mere nuancerede samtaler. Herudover beskytter SoundGuard-teknologien brugeren imod pludseligt opståede høje lyde, og mikrofonen reducerer forstyrrende baggrundsstøj, hvilket er med til at forbedre kvaliteten af samtalen

Design og komfort EncorePro 510 har et helt nyt sofistikeret og ergonomisk design med en ultra blød og luksuriøs ørepude. Og med sine kun 52 gram er headsettet endnu lettere end tidligere EncorePro-versioner og utroligt behageligt at have på.

Med EncorePro 510 er det nemt og intuitivt at indstille mikrofonarmen, så den har den mest optimale placering. Du kan nemlig både se og mærke, når mikrofonarmen er indstillet korrekt for den bedst mulige lydkvalitet.

Holdbarhed Samlingerne på EncorePro 510 er lasersvejset, og man har brugt samme høje kvalitet aluminium, som man bruger i et fly. Headsettet er derfor et af de mest holdbare og solide headset, der er fabrikeret til dato.

Quick Disconnect Med Quick Disconnect-funktionen kan nemt du gå væk fra arbejdsplads uden at tage dit headset af først.

Tilslutningsmuligheder EncorePro 510 giver dig mange tilslutningsmuligheder. Du kan tilslutte det både til PC, bordtelefon, mobiltelefon.

Tilslutning til PC Du kan tilslutte dit EncorePro 510 direkte til din PC via et USB-tilslutningskabel (skal købes separat).

Tilslutning til bordtelefon Du kan tilslutte dit EncorePro 510 til din bordtelefon via et tilslutningskabel (skal købes separat).

Tilslutning til mobiltelefon Du kan tilslutte dit EncorePro 510 til din mobiltelefon via et 3,5 mm Jackstik afhængig at telefon og model (skal købes separat).