EncorePro HW710 mono

Ekskl moms.: 995,00 DKK

Beskrivelse

EncorePro HW710, mono Plantronics

• Det ultimative headset til brug dagen lang
• Mono-ledningsheadset til PC og bordtelefon
• Mikrofonarm kan forlænges
• Krystalklar wideband-lyd
• Støjreducerende mikrofon
• Diskret og ultralet
• Ekstra blød ørepude i kunstlæder
• Quick Disconnect-funktion giver større fleksibilitet
• 3 års garantiPlantronics Encore Mono HW 291

Anbefales til Plantronics EncorePro 710 Headsettet er det ultimative headset til dig, der taler i telefon dagen lang og arbejder i et travlt og støjende kontormiljø – måske som kundeservicemedarbejder. For at opfylde de stadigt stigende forventninger til god kundeservice, har du behov for et headset, der både har sublim lyd og er komfortabelt at have på. EncorePro 710 er et monoheadset og anbefales derfor til dig, der ønsker at følge med i, hvad der sker omkring dig, imens du taler i telefon.

Lydkvalitet Med et EncorePro 710 er lydkvaliteten helt i top. Headsettet har wideband-lyd, der giver både klarere og mere nuancerede samtaler samt SoundGuard-teknolog, der beskytter brugeren imod pludseligt opståede høje lyde. Mikrofonen reducerer forstyrrende baggrundsstøj, og mikrofonarmen kan forlænges efter behov, hvilket er med til at forbedre kvaliteten af samtalen.

Design og komfort EncorePro 710 har et et unikt og diskret design men er samtidigt solidt og holdbart. Headsettet er ultralet, har en blød ørepude i kunstlæder og er behageligt at have på – hele dagen. Headsettet kan justeres i syv forskellige vinkler og kan dermed tilpasses præcist til den enkelte bruger. Mikrofonen er designet til at sidde præcis rigtigt for at få den optimale lyd.

Quick Disconnect Med Quick Disconnect-funktionen kan du gå væk fra din telefon eller PC uden at tage dit headset af først. EncorePro 710 giver dig også mange tilslutningsmuligheder.

Tilslutningsmuligheder EncorePro 710 giver dig mange tilslutningsmuligheder. Du kan tilslutte det både til PC, bordtelefon, mobiltelefon.

Tilslutning til PC: Du kan tilslutte dit EncorePro 710 direkte til din PC med et USB-tilslutningskabel (skal købes separat).
Tilslutning til bordtelefon: Du kan tilslutte dit EncorePro 710 til din bordtelefon via et tilslutningskabel (skal købes separat).
Tilslutning til mobiltelefon: Du kan tilslutte dit EncorePro 710 til din mobiltelefon via et 3,5 mm Jackstik (skal købes separat).