Plantronics CS520 Duo

Ekskl moms.: 1.945,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

• DECT-teknologi giver bedre lyd
• DECT Security-certificering
• Forbedret DSP (Digital Signal Processing)
• Soundguard® DIGITAL beskytter mod pludselige høje lyde
• Selvjusterende strømsystem leverer længere standby- og taletid
• Skift mellem narrowband og wideband
• Konferencekald med op til tre ekstra headsets
• Op til 9 timers taletid
• Duo-model med mulighed for at lukke forstyrrende baggrundsstøj ude

Anbefales til
CS520 er ideelt til dig, der arbejder i travle og hektiske åbne kontorlandskaber, og som har behov for enestående lydkvalitet og overlegen komfort.

DECT Security – sikkerhedscertificering til CS500-serien
CS500-serien opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og har derfor fået certificeringen “DECT Security” fra DECT Forum. DECT Forum er en industrigruppe, der fokuserer på at udvikle og forbedre trådløs DECT-teknologi. Ved at inkorporere de seneste anbefalinger inden for sikkerhed fra DECT Forum er Plantronics fortsat ledende inden for headsetteknologi med fokus på funktionalitet og sikkerhed.

Strømlinet design
CS500-serien er designet til at give overlegen komfort og har op til 120 meter trådløs rækkevidde, så du frit kan gå rundt og multitaske. CS520 er en duomodel med hovedbøjle, der giver mulighed for at lukke forstyrrende baggrundsstøj ude, så du bedre kan koncentrere dig om den igangværende samtale.

Statusindikator
På fronten af basen, kan du altid se status på opkald, strøm og om dit headset er opladet.

Enestående lydkvalitet
CS500-serien understøtter avanceret wideband-lyd med CAT-iq-teknologi, har forbedret Digital Signal Processing (DSP) og en lang række andre avancerede lydfunktioner, der giver krystalklare samtaler og mere naturligt klingende stemme. Du har mulighed for at skifte mellem narrowband-lyd for at maksimere batteriets levetid eller wideband for mere professionel lyd og tydeligere samtaler. CS500-serien har ligeledes et energibesparende, selvjusterende strømsystem, der bruger strømmen mere effektivt, og leverer længere standby- og taletider. CS510 har Soundguard® DIGITAL, som beskytter mod pludselige høje lydniveauer og forhindrer, at gennemsnitligt støjniveau overskrider 85dBA.

Konferencekald
Plantronics CS520 giver dig mulighed for at tage kolleger med på et opkald ved at parre yderligere op til tre CS500- eller Savi-headset til basen. Det eneste du skal gøre er at sætte disse headset i laderen. Efter opkaldet kan du fortsætte samtalen med dine kolleger, og forbindelsen til de øvrige headset vil først blive afbrudt, når du sætter dit headset tilbage i basen.

Autobesvarelse og afslutning af opkald
Med funktionen autosvar kan du besvare og afslutte opkald ved blot at tage headsettet ud af eller sætte det tilbage i basen.

Hvad ligger i æsken?
Base, duoheadset, strømforsyning, et telefonkabel og en quick guide.