Tilbud

Plantronic Savi Office WO100

Ekskl moms.: 2.695,00 DKK
Ekskl moms: 2.495,00 DKK

Varenummer (SKU): 34577 Kategori:

Beskrivelse


Savi™ Office WO100 – en ny trådløs platform fra Plantronics, som arbejder på tværs af platforme og applikationer.

Savi™ Office gør det nemmere for dig, da kun ét headset skal bruges til flere forskellige kommunikations-applikationer og enheder – f.eks. Unified Communication klienten, bordtelefonen, PC softphone, samt lyd via PC´en.

Savi™ Office er lige så alsidig, som du har behov for. På tværs af enheder. På tværs af platforme. På tværs af applikationer. Med Savi™ Office har du kun behov for ét headset.

Telefonmøder har aldrig været nemmere – du kan nu sammenkoble et softphone opkald fra PC´en med et opkald på bordtelefonen, kun ved at trykke på én knap. Du kan nemt sammenkoble opkald uanset fra hvilken enhed kaldet kommer.

Eksempel: Du tager et kald på sin softphone, og et nyt kald kommer ind på bordtelefonen. Du ønsker at alle tre personer sammenkobles telefonmødet, og dette gøres via et enkelt tryk på én knap. Samme headset – kommunikation på tværs af applikationer. Eller du foretager et kald via softphone, og har behov for at kalde en kollega via bordtelefonen. Softphone-kaldet sættes på hold, og kaldet via bordtelefonen foretages – samme headset på tværs af applikationer.

Savi™ Office WO100

Savi™ Office WO100 er det første kontor headset i denne serie: Et helt nyt design, hvor du kan skifte mellem ørekrog og hovedbøjle. Dette headset er velegnet til heldagsbrug, og vejer kun 25 gram.

Frihed til at bevæge sig rundt under opkald

Sidder du i en lang telefonkonference, og har behov for at strække benene? Savi™ Office har en længere rækkevidde, som gør det muligt at gå væk fra skrivebordet og stadig fortsætte kaldet. Rækkevidden er helt op til 115 meter.

Konference muligheder

Har du behov for at en kollega hurtigt sammenkobles et kald? Med Savi™ Office kan du tilslutte flere headset til samme base for et bekvemt og hurtigt møde.

Top tunet lydkvalitet

Savi™ Office leverer det bedste af det bedste, når det drejer sig om lydkvalitet. Med forbedret højttaler-design og en støjreducerende mikrofon, som filtrerer forstyrrende baggrundslyde fra, gengiver Savi™ Office samtalen, som stod personerne overfor hinanden. Denne forbedrede lydkvalitet fåes uanset om kaldet tages via bordtelefon eller via brugerens wideband PC lyd.

Sådan håndteres brugerens kald

Via Plantronics nye software PerSono® Suite, kan du mixe opkald fra PC og bordtelefon, mute et kald, eller sætte et kald på hold – alt dette med et enkelt tryk på én tast. Derudover, gør Savi™ Office det muligt for dig at personificere og gemme ringetoner, volumen niveauer, og default opsætninger, så du får den individuelle lydoplevelse, som personen har behov for. Se hvor nemt det er at komme i gang med Savi™ Office


Tag headsettet med dig

Har du behov for at flytte arbejdsplads til et andet sted i bygningen, eller en anden afdeling i landet eller sågar kontinentet, tager du blot dit headset med dig (inkl. opladningsbasen). Savi Office headsettet er enkelt at tilslutte, og flere headset kan tilsluttes til én base. Således tilsluttes headsettet (inkl. opladningsbasen) blot til en anden base på en anden lokation. Også praktisk ved skifteholdsarbejde, hvor flere anvender samme telefon, men ønsker sit eget headset.

EHS og tilbehør

Savi™ Office leveres forberedt til elektronisk hook switch (EHS) til udvalgte systemtelefoner. Systemspecifikt kabel er tilbehør, se nedenstående liste. Understøtter brugerens telefon ikke EHS, kan en mekanisk HL10 rørløfter tilkøbes (tilbehør).