Blackwire C520

Ekskl moms.: 699,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

• Professionelt ledningsheadset til opkald på PC
• Smart Sensor™-teknologi forenkler håndfri opkald
• Automatisk justering af lydindstilling mellem opkald og musikafspilning
• PC-Wideband-lyd giver PC-telefoni i høj kvalitet
• SoundGuard®-teknologi beskytter støjniveauet i at stige over 118dBA
• Voice alerts oplyser dig om taletid, volumen mv.
• Intuitive kontroltaster
• Lys på ørepuderne viser dine kolleger, at du taler
• Støjreducerende mikrofoner
• Opbevaringsetui følger med

Anbefales til
Plantronics Blackwire C520 er perfekt til dig, der bruger din PC til opkald, multimedie og webkonferencer både på kontoret og hjemme.

Med Blackwire C520 (duo) har du mulighed for at lukke forstyrrende baggrundsstøj ude.

Lydkvalitet i top
Blackwire C520 har en fantastisk lydkvalitet. Headsettet har Digital Signal Processing (DSP) som giver mere naturligt klingende stemmer samt SoundGuard®-teknologi, der forhindrer støjniveauet i at stige over 118 dBA. Herudover har headsettet indbygget PC wideband-lyd med støjreducerende mikrofoner, der giver klar og tydelig tale.

En dynamisk Equalizer-funktion optimerer desuden lydkvaliteten på din stemme, når du taler og justerer automatisk lydindstillingerne mellem opkald og musikafspilning, så du altid har et perfekt lydniveau, både når du taler og hører musik.

Brugervenlighed og komfort
Det er hurtigt og nemt at besvare opkald med Blackwire C520. Headsettet har indbygget Smart Sensor-teknologi, som gør det muligt at besvare et opkald ved blot at tage headsettet på.

Blackwire C520 har intuitive kontroltaster på ledningen så du nemt kan besvare og afslutte opkald, skrue op og ned for lyden samt sætte headsettet på mute.

Voice alerts giver status på forbindelse, volumen og om headsettet er på lydløs eller ej, og lys på ørepuderne viser dine kolleger, at du taler.

Headsettet har ultrabløde kunstlæder-ørepuder, som sikrer komfort hele dagen. Herudover er headsettet nemt at folde sammen og transportere, da det kan lægges i det medfølgende opbevaringsetui, som nemt kan være i computertasken.

Unified Communications
Headsettet er optimeret til Unified Communications. Denne version af Blackwire C520 anbefales til Unified Communications-applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens. Benytter du Microsoft® Lync™ eller Microsoft® Office Communicator, anbefaler vi, at du køber Blackwire C520-M, som er udviklet til netop Microsoft. Læs mere her.

Plantronics Hub
Opnå følgende fordele med Plantronics Hub:
– Styring af opkald med forskellige softphones.
– Batteriindikator på PC.
– Automatisk opdatering af din tilgængelighedsstatus* til “optaget”, når du har et opkald på PC*.
– Adgang til firmware-opdateringer, når de er tilgængelige.