Plantronic SupraPlus Mono HW251N

Ekskl moms.: 795,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

• HD Voice giver knivskarp lydkvalitet
• Store skum ørepuder og specialdesignet komfort hovedbøjle
• Pænt og holdbart design
• Den bøjelige mikrofonarm sikrer en optimal indstilling af mik.
• TCO-godkendt

Med rette kable anvendes headsettet til mobil, borttelefo eller PC. Dette mono ledningsheadset har HD Voice. Fleksibel anvendelse: Headsettet kan anvendes på alle typer telefoner, dog er det kun på IP-telefoner, at du får det fulde udbytte af HD Voice-teknologien.

Hvis du køber en DA45-USB adapter (tilbehør), kan du også anvende headsettet på din softphone, og ved tryk på en enkelt knap både besvare/afslutte et opkald, mute og justere volumen, hvilket er specielt smart, hvis din PC er på pauseskærm. Dette muliggøres af PerSonoCall software, som følger med ved køb af DA45.
Komfort hele dagen. SupraPlus-serien bliver brugt i kundeservicecentre verden over på grund af den store komfort og holdbarhed. Du får et letvægtsheadset med en specialdesignet hovedbøjle, som hviler let og naturligt på hovedet. Desuden er headsettet udført i et stilfuldt og robust design, der er exceptionelt holdbart.

HD Voice Dette headset har HD Voice (Wideband teknologi), som har stor betydning for kvaliteten af samtalen, da flere nuancer og intonationer i den menneskelige stemme, høres som de bliver sagt. Med HD Voice høres tale mere, som den talende ønsker det, og du hører mere dybde i personens ord. Altså knivskarp lydkvalitet og ingen misforståelser.

Headsettet er TCO-certificeret Det betyder, at produktet er udviklet og produceret efter nogle af de strengeste krav i forhold til ydeevne og miljø. Dette produkt er godkendt af det internationalt anderkendte TCO-certificering.