Plantronics SupraPlus D261N

Ekskl moms.: 1.799,00 DKK

Beskrivelse

• Du får Hi-fi Stereo lydkvalitet når du taler, hører musik eller ser video på din PC
• HD Voice giver knivskarp lydkvalitet
• Den medfølgende DA45 USB adapter sikrer hurtig og nem PC tilslutning
• Store skum ørepuder og specialdesignet hovebøjle sikrer komfort hele dagen
• Stilet og holdbart design
• Den bøjelige mikrofonarm sikrer en optimal indstilling af mikrofonen
• PerSonoCall™ software sikrer fuld kompatibilitet med en række soft-phones
• Du kan forlade sin plads uden at tage headsettet af – Quick Disconnect stik
• TCO-godkendt

Dette duo ledningsheadset har HD Voice og Hi-Fi stereo. Hvis du vil have den bedste lydkvalitet, når du hører musik, ser video eller taler via din PC, så er Supraplus Stereo headsettet lige noget for dig.

Samtidig har du med dette headset en større fleksibilitet, da du kan frakoble headsettet (via Quick Disconnect) og skifte til et andet eller gå rundt i kontoret uden at tage headsettet af.

Nem tilslutning til din PC softphone
I pakken medfølger en DA45-USB adapter, som du nemt kan tilslutte til din PC, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge headsettet til din softphone. Bare plug & play – ingen software eller drivere skal installeres.

Desuden er der in-line kontrolknapper på DA45, som gør det muligt både at besvare/afslutte et opkald, mute og justere volumen, uden at skulle gå ind i din softphone, hvilket er specielt smart, hvis din PC er på pauseskærm. Dette muliggøres af PerSonoCall software, som følger med DA45.

Har du ikke brug for at kunne skifte headset eller at bevæge dig væk fra dit skrivebord, mens du stadig har headsettet på, så skal du købe D261N-USB Stereo, da DA45-USB adapteren her er permanent tilsluttet dit headset. Læs mere om D261N-USB Stereo: KLIK HER.

Komfort hele dagen
SupraPlus-serien bliver brugt i kundeservicecentre verden over på grund af den store komfort og holdbarhed. Du får et letvægtsheadset med en specialdesignet hovedbøjle, som hviler let og naturligt på hovedet, og headsettet er derfor behageligt at have på hele dagen. Desuden er headsettet udført i et stilfuldt og robust design, som også er exceptionelt holdbart.

Hi-Fi stereo lyd
Ikke nok med at du får alle de velkendte SupraPlus egenskaber såsom stor komfort og holdbarhed. Dette headset leverer også lyd af højeste kvalitet i Hi-Fi stereo, som du kan nyde godt af når du benytter multimedieapplikationer på din PC.

HD Voice
Dette headset har HD Voice (Wideband teknologi), som har stor betydning for kvaliteten af samtalen, da flere nuancer og intonationer i den menneskelige stemme, høres som de bliver sagt. Modsat standardtelefoni, hvor det kan være vanskeligt at høre forskel på f.eks. ”s” og ”f”. Med HD Voice høres tale mere, som den talende ønsker det, og du hører mere dybde i personens ord. Altså knivskarp lydkvalitet og ikke flere misforståelser. Læs mere i folderen ”Forstå HD Voice”.

Headsettet er TCO-certificeret
Det betyder, at produktet er udviklet og produceret efter nogle af de strengeste krav i forhold til ydeevne og miljø. Dette produkt er godkendt af og har den internationalt anderkendte TCO-certificering. Læs mere om TCO i afsnittet “Om Plantronics”.